Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Denúncies incompliment ordenança residusLa Policia Local d’Eivissa ha interposat aquest matí un total de 18 denúncies a establiments comercials a la zona de Platja den Bossa per incompliment de l’ordenança de residus.

La Unitat de Medi ambient de la Policia Local d’Eivissa ha interposat en tan sols unes hores d’aquest matí, un total de 18 denúncies a establiments comercials de la zona de platja den Bossa per depositar borses de fems fora dels contenidors quan aquests estaven buits.

Els establiments s'han identificat després de que la Policia Local fes una recerca dintre de les borses de fems, on s'han trobat documents i proves que demostren quins han estat els locals que han incomplit les ordenances municipals i han dipositat fora d’hora i malament els fems dels seu negocis.

Després del servei especial d’inspeccions realitzat per la Unitat de Medi Ambient de la Policia Local d’Eivissa a la zona de Platja den Bossa la passada setmana quan s’interposaren 16 denúncies a 8 establiments comercials, s’ha comprovat que alguns dels establiments sancionats avui ja havien estat denunciats als darrers dies incomplint, de forma reiterada, les ordenances de residus.

Les sancions per aquestes infraccions poden ser de fins a 750€ i de fins a 3.000€ en cas de locals reincidents. Des del departament de sancions es començarà la tramitació d’aquests expedients per tal de valorar cada una de les sancions que s’interposaran.

L’Ajuntament d’Eivissa va iniciar a principis d’estiu diferents campanyes informatives, algunes especifiques dirigides a establiments comercials, i a la ciutadania en general, per tal d’informar de les bones pràctiques pel que fa a les ordenances de gestió de residus i normativa mediambiental.
Una vegada finalitzades, s’ha procedit a fer les campanyes de control del compliment de les ordenances municipals de residus que continuaran a les properes setmanes a diferents barris del municipi d’Eivissa.