23 Aug, 2017

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

PosidòniaL’Ajuntament d’Eivissa col·laborarà amb el GEN-GOB per sensibilitzar a la ciutadania i turistes sobre els valors de la posidònia

La regidoria de Participació Ciutadana col·laborarà a través del seu programa Feim Voluntariat, amb el GEN-GOB Eivissa per divulgar i sensibilitzar sobre els valors de la posidònia i el fons marins amb l’exposició itinerant Ens visita la Posidònia.

A més de l’exposició hi haurà una taula informativa i tallers per apropar a la ciutadania coneixements sobre la importància d’aquesta planta endèmica de la mediterrània, així com sensibilitzar també als turistes. Els panells informatius estaran disponibles en català, castellà i anglès.

La primera itinerància es durà a terme el proper dilluns 14 d’agost a la plaça Julià Verdera de Figueretes, de 18 a 20 hores. El dimarts 22 i dijous 24 d’agost, l’exposició es traslladarà a la Plaça d’Antoni Albert i Nieto, el dimarts anirà destinada als boixos i boixes d’entre 3 i 12 anys de l’escola d’estiu de Portal Nou i el dijous hi participaran els joves d’entre 12 i 17 anys de l’escola d’estiu juvenil del C19, aquests tallers es realitzaran de les 10 a les 12 hores. La darrera de les itineràncies on partciparan els voluntaris Feim Voluntariat serà el dimecres 30 d’agost al Passeig de Vara de Rey, de les 18 a les 20 hores.