Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa interposa un total de 30 denúncies a establiments comercials als barris de Platja d’en Bossa, es Pratet i la Marina per incompliment de les Ordenances Municipals de residus.

La Unitat de Medi Ambient de Policia Local d’Eivissa ha interposat, un total de 30 denúncies a comerços per incompliment de diferents Ordenances Municipals relacionades amb els residus, a les zones de Platja d’en Bossa, es Pratet i la Marina.
La campanya de control del compliment de les ordenances municipals de residus continuarà als propers dies.

Aquesta és la tercera campanya que es duu a terme aquest estiu des de la Unitat de Medi Ambient de la Policia Local d’Eivissa relacionada amb la neteja i els residus vist l’incompliment de diferents establiments comercials.

Els 30 comerços han estat denunciats per diferents incompliments com llençar el fems fora d’hora, deixar la bossa de fems fora del contenidor, o no fer ús correcte de les fraccions. Les sancions per aquestes infraccions poden ser de fins a 750€ i de fins a 3000€ en cas de reincidència.

Per altra banda, des de l’Ajuntament d’Eivissa es continua amb la campanya de conscienciació del compliment de les ordenances municipals de residus i avui mateix ja s’ha llençat, a través de les xarxes socials de l’Ajuntament d’Eivissa, el tercer i darrer vídeo realitzat per les pageses emprenyades. Aquest vídeo “A la platja, cap residu” està destinat a mantenir la platja neta i conscienciar que els residus que es generen a la platja s’han de llençar correctament a les papereres que hi ha habilitades a les platges del municipi. Totes les platges dels municipis tenen papereres amb 3 fraccions, rebuig, envasos i paper i cartró.