Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Màquines gimnàsticaLa regidoria de Vies i Obres de l’Ajuntament d’Eivissa ha iniciat la instal·lació d’un circuit de màquines biosaludables de gimnàstica al Parc de la Pau. Es tracta d’una acció de millora dels espais públics de la ciutat,  inclosa als Pressupostos Participatius de 2017.

A l’espai verd situat al parc de la Pau s’instal.la un circuït composat de sis aparells de gimnàstica per a ús ciutadà, molt a prop del centre social per a majors que hi ha al barri. Precisament la seua ubicació està dirigida a que la gent major de la Llar, a més de la resta de ciutadans, disposin d’un gimnàs a l’aire lliure per tal de millorar el seu benestar i salut i converteixin aquest en un espai públic de trobada i diversió.

El circuit inclou màquines per al desenvolupament de totes les parts del cos i fomentar capacitats com l’equilibri, la força, l’elasticitat, la mobilitat i l’agilitat. Les màquines són un cercle, un rem, una màquina d’esquí de fons, una màquina de passeig simple, una bicicleta i una màquina d’esquena.
Tots els equips portaran una placa d’instruccions que incorporarà texts senzills i dibuixos on els usuaris puguin comprendre el funcionament i els objectius de cada un dels exercicis que faran.

Les obres d’instal·lació de les màquines del circuit de gimnàstica les duu a terme l’empresa Mespisa i tenen un pressupost de 11.365,88 euros.