Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalUs informem de les darrers actuacions que ha dut a terme la Policia Local d’Eivissa durant les darreres hores:
La Policia Local d’Eivissa ha acudit a les 10:30 hores a un establiment de restauració, situat a la cantonada del carrer Aragó amb Bisbe Huix, després de que l’encarregada de la cafeteria requerís a la Policia Local per una fuita de gas.
S’han desplaçat fins a l’establiment una patrulla de la Policia Local d’Eivissa, els Bombers d’Eivissa i una ambulància dels serveis sanitaris.
Al arribar, la Policia Local d’Eivissa a l’establiment ha detectat un fort olor a gas i ha començat a desallotjar a les persones que hi havia dins.

S’ha procedit a desconnectar les cuines, sistemes elèctrics, i s’han obert portes i finestres. Els agents han requerit la presència dels bombers que han assegurat la zona i neutralitzat el perill. També s’han requerit els serveis mèdics per atendre a l’encarregada de l’establiment i una treballadora per símptomes d’intoxicació per gas, essent donades d’alta al mateix moment. La Policia Local d’Eivissa ha hagut d’efectuar el tall del carrer Bisbe Huix durant la intervenció.

Per altra banda, la Policia Local d’Eivissa s’ha desplaçat a la Catedral, després de rebre un avis de l’112, informant de que s’acabava de produir una agressió sobre els bens patrimonials a l’ interior. Els agents constaten que s’havien produït danys al sepulcre de la Catedral i ho posen en coneixement de la Policia Nacional qui s’encarrega de la investigació dels fets.