Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Campanya ona de calorL’Ajuntament d’Eivissa ha llançat una campanya amb recomanacions per combatre situacions de molta calor durant aquest estiu.

Des de la regidoria de Benestar Social, Cooperació al Desenvolupament i Nova Ciutadania de l’Ajuntament s’ha editat un fulletó amb 9 consells destinats sobretot a infants i persones majors, que són els col·lectius més vulnerables davant els efectes que provoquen les altes temperatures i l’exposició al sol.
Consells com consumir abundant quantitat de líquids, evitar una exposició continua durant les hores de més calor, portar roba lleugera o mantenir la casa fresca són alguns dels que apareixen a aquest fulletó que es podrà trobar a totes les instal·lacions municipals de l’Ajuntament d’Eivissa.

També consells respecte  a si ens trobem davant la situació d’una persona que presenti símptomes d’insolació així com el telèfon de contacte del servei d’emergències de l’112 davant una situació que requereixi assistència mèdica.
Al fulletó també hi podem veure un mapa de la ciutat, on hi ha marcats els punts on hi ha fonts i dutxes municipals.

Amb aquesta campanya, l’Ajuntament d’Eivissa pretén conscienciar sobre els efectes de les altes temperatures de l’estiu i evitar al màxim els seus efectes.

Enllaç a:
· Tríptic Consells per combatre la calor