Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa i la Policia Local de Sant Josep han col·laborat en un accident de trànsit entre una furgoneta i una moto que s’ha produït aquest matí a les 6.35 a l’Avinguda Vuit d’Agost amb el carrer de sa casa vermella.

L’accident s’ha produït quan la motocicleta, que circulava per l’Avinguda Vuit d’Agost, ha reduït la seva velocitat perquè el vehicle que el precedia girava a la dreta a un encreuament. En aquest moment la furgoneta que circulava darrera col·lideix amb la motocicleta, tirant al conductor de la moto al terra.

La furgoneta s’ha donat a la fuga i un taxista, testimoni de l’accident, ha seguit el vehicle fins la rodona de Sant Jordi, estacionant el vehicle. El taxista ha facilitat la ubicació a la Policia Local d’Eivissa i s’ha procedit a donar avís a la Policia de Sant Josep perquè immobilitzés el vehicle i aixequés acta. Finalment s’ha traslladat la furgoneta al Dipòsit Municipal de Vehicles i la Policia Local d’Eivissa procedirà a la localització del propietari perquè doni comptes de qui conduïa el vehicle en el moment del sinistre.

El motorista ha estat traslladat a la Clínica Vilás, aparentment sense lesions de gravetat.