Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Pèrgola es PratetL’Ajuntament d’Eivissa inicia una actuació de millora integral a la plaça d’es Pratet. Es preveu incrementar l’enllumenat públic i del mobiliari urbà, la instal·lació d’una zona d’ombra i la pintura de jocs infantils tradicionals a la plaça.

La regidoria de Vies i Obres de l’Ajuntament d’Eivissa ha iniciat una actuació de millora i condicionament de la plaça des Pratet.
Les actuacions preveuen la instal·lació d’una pèrgola per dotar d’una  zona d’ombra a la plaça, la millora de l’enllumenat públic amb la instal·lació de més punts de llum i l’increment en el nombre de bancs i papereres a la zona.
A l’espai del parc infantil, es pintaran jocs tradicionals al terra: joc triple de la xinga, dos laberints i diversos jocs de tres en ratlla així com un abecedari.

S’ha previst també la instal·lació de taules de pícnic per a berenar i més bancs als voltats del parc infantil.  
També es farà una actuació a les jardineres, amb la instal·lació d’una tanca per evitar que caiguin les petites pedres a la via pública.
Durant la millora del conjunt de la plaça, s’aprofitarà per a  realitzar el manteniment complert dels elements del parc infantil.
Aquesta és una  actuació de millora inclosa dins del programa de condicionament  dels espais públics, places i parcs infantils de la ciutat que dur a terme la regidoria de Vies i Obres. L’objectiu es dotar al municipi de nous espais, millorant els existents, implementant zones d’ombra i dotant als parcs de nous serveis per tal que els residents gaudeixin de la ciutat.
Les obres les dur a terme l’empresa Construcciones y Mejoras Sa Torre i tenen un pressupost de 54.450 euros IVA inclòs.