Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Estiu a la BibliotecaLa Biblioteca municipal de Can Ventosa ha preparat una exposició de llibres sota el lema “Ja és estiu a la Biblioteca. Llibres refrescants”, en la que es fa una proposta de lectures per a l’estiu, tant infantils i juvenils com per al públic general.

A les dues zones, també s’ha aprofitat per fer una ambientació de platja i estiu, adaptant-se així a les noves demandes dels seus usuaris, després de finalitzar el curs escolar i els exàmens.
En la part infantil, s‘han seleccionat tots aquells títols que poden divertir i entretenir, com llibres de jocs per a l'estiu, jocs d'aigua, a l'aire lliure, llibres sobre l'estiu, així com contes i narrativa infantil molt adients per aquestes vacances d'estiu.

En la part general, s‘ha fet una selecció de títols per a tots els gustos i lectors, amb novel·les de tot tipus, lleugeres o més denses, apassionants i inquietants, novetats literàries o clàssiques, que s‘han classificat en diferents grups: Històries d'amor, de suspens i intriga, històries amb història amb una selecció de novel·la històrica, històries insòlites i fantàstiques, històries dibuixades amb llibres d'humor gràfic de Maitena, Forges, històries sensuals amb literatura eròtica de tots els temps, poemes d'estiu. També s’ha inclòs títols d‘històries de pel·lícules, amb una selecció de llibres del quals s'ha fet la adaptació cinematogràfica i històries clàssiques pendents, amb un recull de llibres clàssics que ens han quedat pendents per llegir algun dia i l'estiu pot ser un bon moment.

Aprofitem per facilitar el nou horari d’estiu de la Biblioteca de Can Ventosa i l’Arxiu Històric d’Eivissa:
Del 24 de juny al 15 d'agost:
de dilluns a divendres: de 8 a 15 hores
dissabtes: tancat

Del 16 d'agost fins al 9 de setembre:
de dilluns a dijous: de 8 a 20.30
divendres: de 8 a 20 hores
dissabtes: tancat

A partir de l'11 de setembre
de dilluns a dijous: de 8 a 20.30
divendres: de 8 a 20 hores
dissabtes: de 10 a 13.30 hores

Biblioteca i Arxiu de Can Botino
De dilluns a divendres de 9 a 14 hores