Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Tallers de llenguaMés d’un centenar d’alumnes participen en els Tallers de Llengua organitzats per la regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament d’Eivissa. Els cursos per a infants nouvinguts continuaran al llarg del proper mes de juliol amb una programació de caràcter lúdic.

L’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat diferents tallers d’estiu de llengua per a infants de primària al llarg del mes de juliol. Aquests tallers estan destinats a alumnes de primària, especialment a alumnes nouvinguts a la ciutat d’Eivissa, i estan adaptats a les seues característiques i interessos

Aquests tallers es duran a terme des del dia 3 fins al 28 de juliol a Can Ventosa, en horari de 9.30 a 11.30h, de dilluns a divendres i les inscripcions es poden realitzar al llarg del mes de juny als centres educatius.

Els tallers tenen per objectiu facilitar eines bàsiques de comunicació en català a infants no catalanoparlants, promoure la integració dels infants procedents d’altres indrets i cultures, apropar la cultura i llocs importants als infants nouvinguts i afavorir la bona integració dins les aules a les que s’incorporen.
Els infants treballen aquests objectius a través de diferents jocs tradicionals, pel·lícules en català i excursions a museus, biblioteca i als barris de la Marina i port d’Eivissa

La regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament d’Eivissa també realitza Tallers de Llengua durant el curs escolar que tot just acaben de finalitzar. Hi ha participat un centenar d’infants de primària que han treballat la comprensió i expressió oral en llengua catalana de forma lúdica.