Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Campus Paco Vázquez70 infants participaran en el Campus Paco Vázquez que començarà el proper dilluns dia 26 de juny al complex esportiu des Raspallar.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Agustín Perea, el director insular d’esports, Fernando Gómez i l’esportista, Paco Vázquez, han presentat aquest matí la nova edició del Campus de bàsquet Paco Vázquez que començarà el proper dilluns dia 26 de juny fins a l’1 de juliol i en el que ja s’han inscrit uns 70 infants.

Per al regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Agustín Perea, “el fet que es celebri al municipi aquest campus fa molta il·lusió i més impulsat per un esportista eivissenc de referència al que l’Ajuntament d’Eivissa va atorgar la Medalla d’or de la Ciutat l’any passat”.

El director insular d’Esports, Fernando Gómez, ha posat en valor la qualitat de l’esportista Paco Vázquez i ha celebrat que a l’illa es pugui fer un campus intensiu d’aquesta qualitat per als infants.
Per la seva banda, Paco Vázquez ha afirmat que “la idea del campus és que els més petits gaudeixin d’un campus a l’illa de molta qualitat perquè tots els infants tinguin opcions i el més important és que els petits es diverteixin jugant al bàsquet”

Entre les novetats, Paco Vázquez ha destacat la presència a Eivissa de Nacho Martín, una de les estrelles de la lliga ACB de 3x3, una disciplina que al 2020 serà olímpica. D’altra banda, el campus comptarà amb entrenadors qualificats, alguns d’ells membres de la pedrera de l'ACB, com la del Joventut de Badalona o l'Estudiantes de Madrid i llicenciats en Educació Física (INEF), tots ells supervisats i dirigits per Paco Vázquez

El campus començarà el proper dilluns dia 26 de juny, tot i que el diumenge dia 25, els infants i entrenadors tindran una jornada de presentació i formació d’equips. Els horaris seran de dilluns a divendres de 9.00 a 18.00 hores. El campus tindrà lloc al complex esportiu des Raspallar on utilitzaran les sis pistes de bàsquet i la piscina exterior.

Enllaçe a:
· Web del Campus Paco Vázquez