Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Lluna de junyA la presentació hi ha assistit el tinent d’alcalde, Joan Ribas, acompanyat de Carles Fabregat, Joan Murenu, Julio Herranz i Toni Roca com organitzadors de l’esdeveniment. Els organitzadors han destacat que aquesta edició de Lluna de Juny ha estat anomenada  Lluna de Plata en al·lusió als 25 anys que es compleixen del recital, fent un símil amb les noces de plata.

El recital “Lluna de Plata”  tindrà lloc el dimecres 21 de juny, a les 21 hores al Baluard de Sant Pere. A aquesta cita hi assistiran la poeta de Dènia, Maria Josep Escrivà i el músic Pere Navarro, a qui acompanyaran Omar Alcaide i Carlos Gallego.

També hi actuaran el music Yaron Marko i la ballarina Nur Banu, els quals acompanyaran Joan Murenu. Recitaran els seus poemes i els d’altres, Gabriel de Santis, Eva Tur, Jaume Vidal Forteza, Sergio Torró, Àngels Escandell, Mario Riera, Emma Segura, Pau Sarradell, Ben Clark, Toni Roca i Nora Albert.

Aquest és un esdeveniment en el que la música i la poesia comparteixen hores i lluna, es tracta d’una trobada que es duu realitzant des de l’any 1992 on hi participen diferents poetes i músics de l’illa.  

El tinent d’alcalde, Joan Ribas, ha explicat que “el que va néixer com una trobada entre amics s’ha convertit en un recital de referència a l’estiu a la nostra illa”.
Per la seva banda el poeta Carles Fabregat, ha destacat que “a aquestes llunes tot i ser sempre iguals han estat molt diferents, hem fet diferents homenatges i efemèrides, hi han passat per les nostres llunes molts de poetes joves i poetes que ens acompanyen ara cada any”.
L’entrada al recital de poesia Lluna de Plata és gratuïta.

Enllaç a:
· Programa "Lluna de Plata"