Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Millora estació CETISEl Consell d’Administració d’IMVISA aprova la modificació del contracte amb Societat Gestora Cetis que permet iniciar les obres de millora de l’estació d’autobusos del Cetis la propera setmana.

El Consell d’Administració de l’empresa pública IMVISA, reunit aquest matí, ha aprovat la modificació del contracte amb Societat Gestora Cetis. Aquesta modificació de contracte suposa que l’empresa concessionària del Cetis podrà iniciar les obres d’adaptació de l’estació a les necessitats marcades pels tècnics de l’Ajuntament d’Eivissa i del Consell Insular d’Eivissa.

La societat Gestora Cetis té previst iniciar les obres a finals de la setmana que ve. Les obres consisteixen en: la transformació d’un local de la torre 7 en sala d’espera, la reforma de les dàrsenes soterrades per millorar la mobilitat, la reforma a les voreres exteriors del carrer Sant Cristòfol i el vial de servei del CETIS i la millora en el condicionament de les dàrsenes i construcció d’un pas de vianants a la zona inferior de l’illa.
A les modificacions aprovades s’acorda que l’encarregat de dur a terme les obres és la Societat Gestora Cetis i que el cost de les obres valorat en 685.000€ formarà part de l’amortització de la concessió.

Per altra banda, el Consell d’Administració d’IMVISA ha aprovat avui el projecte i el expedient de contractació de les obres de demolició de l’edifici de Santa Margarita Sur. A partir d’ara es durà a terme una licitació que permetrà la demolició de l’edifici que es durà a terme després de l’estiu i s’habilitarà com a espai per a aparcaments. Aquest nou aparcament comptarà amb 40 places per a turismes (1 d’elles per a persones amb mobilitat reduïda) i 15 aparcaments de motos.