23 Aug, 2017

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ball pagèsA partir demà divendres 16 de juny comença la Mostra de Ball Pagès a la plaça pública des Martell, al Port d’Eivissa. La mostra de ball pagès, que es ve celebrant de manera ininterrompuda des de fa 16 anys,  és un esdeveniment cultural  que pretén mostrar, tant a residents com a turistes, la riquesa de les danses tradicionals i dels instruments musicals.

Enguany la mostra canvia de lloc i es trasllada, del baluard de Sant Pere on es venia celebrant des de fa uns anys, a la nova plaça del Martell.


La Colla de sa Bodega i la Colla de Vila son les que s’alternaran durant tot l’estiu a la Mostra de Ball pagès. La Colla farà un recorregut previ, des de l’estàtua del Pescador a la plaça des Martell, fent sonar les castanyoles, flautes i tambors, per a finalment iniciar  les ballades a la nova plaça.
 Abans de començar, es donarà una explicació prèvia als assistents sobre l’origen i tipus d’instruments i vestimentes així com dels diferents balls que es podran veure durant tot l’espectacle, que té una durada d’una hora aproximadament.
La Mostra de Ball Pagès tindrà lloc tots els divendres a partir de les 21.30 hores al Port d’Eivissa.  

Per altra banda, des de l’Ajuntament d’Eivissa s’han editat fulletons informatius, en sis idiomes, que seran repartits a les oficines de Turisme de la ciutat i als establiments hotelers del municipi.

Enllaç a:
· Fulletó informatiu de les ballades