Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Bandera multicolorL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora de Participació i Igualtat, Carmen Boned, han penjat aquest matí la bandera multicolor a les dependències municipals de Can Botino, com a mostra del suport i visibilització del col·lectiu LGTBI.
La bandera quedarà penjada a les dependències municipals fins al dia 19 de juny. El proper dia 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTB, la bandera es tornarà a col·locar a les dependències municipals.

Per altra banda, dins els actes del GayPride que es duen a terme des de demà dia 14 fins dia 17 de juny, la regidoria d’Igualtat ha posat en marxa diferents accions per tal de visibilitzar el col·lectiu LGTBI  i donar una passa endavant cap a igualtat.

Per una banda, s’han posat a disposició de la ciutadania 300 unitats de banderes multicolors que es poden passar a recollir a les dependències municipals del CETIS, al carrer Canàries nº35, 3º planta.
També s’ha pintat, amb els colors de l’Arc de Sant Martí, la continuació d’un pas de vianants al carrer Canàries, amb el lema "Dóna passes per la igualtat".

Demà dimecres a les 12.00 hores al Claustre de l’Ajuntament d’Eivissa, tindrà lloc la presentació de l’exposició “Dualidad Tradición+Modernidad= Cuida lo que amas” a càrrec de l’Associació d’Artesans d’Eivissa Es Juvert i amb presència del regidor de Cultura, Pep Tur i la regidora d’Igualtat, Carmen Boned.

Divendres dia 16 de juny, s’ha organitzat una Holi, Festa per la diversitat, a les 18 hores a la plaça d’Antoni Albert i Nieto. Aquesta activitat es recomana a partir de 12 anys.

Enllaç a:
· Programa Ibiza Gay Pride 2017