Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Miting Atletisme Toni BonetEl regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Agustín Perea, el director insular d’Esports del Consell Insular d’Eivissa, Fernando Gómez i el president del Club d’Atletisme Pitiús, Toni Roig han presentant la XXIII edició del míting d’atletisme Toni Bonet que  tindrà lloc el dissabte dia 10 de juny, a partir de les 18 hores, a les pistes de can Misses.

La XXIII edició del Miting d’Atletisme Toni Bonet constitueix la principal cita de la temporada de l'atletisme en pista insular, on es donen cita els millors atletes locals per a que tinguin la possibilitat de midar-se a Eivissa amb destacats atletes del panorama balear i nacional.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Agustín Perea, ha destacat que “el miting es l’esdeveniment d’atletisme en pista més important de l’illa i poder veure atletes de tota espanya juntament amb els locals”. A les 18 hores tindran lloc les proves de categories infantils i a partir de les 19 hores les de categoria absoluta
 
El director insular d’Esports, Fernando Gómez, ha destacat el fet  que des de les institucions s’ha de seguir apostant per les proves mítiques com aquesta tot i tenir campionats nacionals i internacionals d’altres disciplines.

El president del club d’Atletisme Pitiús, Toni Roig, ha dit que, el club està treballant, juntament amb el Patronat d’Esports en el foment de l’Atletisme  de cara a la temporada pròxima donat l’augment d’atletes que comencen a practicar aquest esport i l’increment de la pràctica de l’esport en categories absolutes.

En concret, enguany prendran part  del míting d’Atletisme Toni Boned més de 200 d'atletes, dels quals 50 han estat convidats per l'organització i procedeixen principalment de Mallorca, València, Alacant, Barcelona i Madrid.