Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

CETISEls serveis tècnics de l’Ajuntament d’Eivissa han donat la llicència d’obres per tal que Sagales, l’empresa concessionària del CETIS, comenci les obres d’adequació a les instal·lacions de l’estació d’autobusos.

L’adaptació de les instal·lacions als requisits tècnics està contemplada al projecte de millora de l’estació d’autobusos i ha estat també aprovada a la comissió de seguiment, integrada pels departaments tècnics del Consell Insular d’Eivissa i l’Ajuntament d’Eivissa.

La llicència d’obres ha passat el període preceptiu d’exposició pública sense que s’hagi rebut cap al·legació. Per al tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Eivissa, Alfonso Molina, aquest és el darrer tràmit per a que l’empresa pugui iniciar les obres d’adequació i “esperem que pugui obrir portes i donar servei en un curt termini de temps”.

El projecte de reforma de l’estació d’autobusos inclou la transformació d’un local de la torre 7 en sala d’espera, la reforma de les dàrsenes soterrades per millorar la mobilitat, la reforma a les voreres exteriors del carrer Sant Cristòfol i el vial de servei del CETIS i la millora en el condicionament de les dàrsenes i construcció d’un pas de vianants a la zona inferior de l’illa.

El termini d’execució de les obres s’ha previst en uns 4 mesos amb un import de 642.498,39 euros.

Enllaç a:
· Tall de veu del tinent d’alcalde, Alfonso Molina