Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalA la reunió de la Mesa Sectorial de la Policia Local d’Eivissa, celebrada aquesta setmana, s’ha arribat a un acord entre l’equip de govern i els sindicats de Policia Local, mitjançant el qual es preveuen millores i acords que donen resposta a les necessitats plantejades per la Policia Local d’Eivissa i que l’Ajuntament d’Eivissa pot assolir.

Les millores aprovades a la Mesa Sectorial inclouen l’increment en 75 euros del complement de prolongació de la jornada laboral, un punt que ja va estar plantejat durant la primera negociació per part de l’equip de govern i que ara ja ha estat aprovat per l’Assemblea de la Policia Local.

També s’ha arribat a un acord per a elaborar un calendari anual de serveis per tal de millorar la distribució i organització de la plantilla de la Policia Local d’Eivissa. En tercer lloc, s’ha aprovat començar, en un breu termini de temps, les negociacions d’un nou pacte intern.

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Eivissa vol manifestar la seva satisfacció en el resultat del procés de negociació, que ha transcorregut en un to d’enteniment per ambdues parts, amb l’únic objectiu d’arribar a acords que millorin les condicions laborals de la Policia Local d’Eivissa, tot i tenint en compta les limitacions normatives i econòmiques imposades per l’Estat.

Les mesures adoptades en aquest acord, es portaran a aprovació al ple del mes de maig per a que entri en vigor el proper dia 1 de juny.