Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

BloopS’obri el termini per a que els propietaris i comunitats de veïns sol·licitin comptar amb una obra d’artistes internacionals a les façanes dels seus edificis.

Des de el 23 d’agost fins al 16 de setembre es durà a terme la sèptima edició del BLOOP Festival, enguany l’epicentre serà la ciutat d’Eivissa i la temàtica serà CANVIS, reflectint el món d’avui en dia en nombrosos aspectes: valors, estils de vida, societat, política, medi ambient i tecnologia. Aquests seran els conceptes en que es basaran totes les intervencions artístiques i activitats del BLOOP. El festival, serà gratuït, com ha fet des de els seus inicis el projecte d’avantguarda impulsat per Biokip Labs.

L’Ajuntament d’Eivissa i el BLOOP oferiran la oportunitat a tota la ciutadania, administradors i propietaris d’edificis de veure els seus murs amb intervencions úniques realitzades per els majors artistes d’art urbà i de forma gratuïta.

Els dos organitzadors estaran a disposició dels propietaris i comunitats de veïns que vulguin formar part de la galeria a l’aire lliure, qui han d’enviar un correu electrònic a les adreces Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per a oferir les seves façanes.
En aquest correu electrònic s’haurà d’especificar la ubicació de l’edifici, així com adjuntar-hi fotografies de la façana. Amb aquesta informació rebuda el BLOOP serà qui seleccionarà aquelles façanes que siguin més apropiades per intervenir.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Eivissa, Pep Tur, ha destacat que l’objectiu es que “el festival segueixi creixent dins la ciutat d’Eivissa, desprès de les intervencions realitzades l’any passat, i per això s’ha preparat un festival més ampli, implicant a la ciutadania, llançant una proposta a les comunitats de veïns que estiguin interessats en comptar amb murals als seus edificis”
Per al regidor de Cultura, “el BLOOP Festival ha de ser un festival participatiu on la gent s’impliqui en el mon de l’art contemporani i aquesta és una bona manera de fer-ho”.

Informació sobre el BLOOP
Biokip Labs qui organitza i produeix el BLOOP Festival és una agència creativa especialitzada en l’organització d’esdeveniments, comunicació, producció i desenvolupament de instal·lacions interactives.
L’any 2011 va néixer el seu major projecte: BLOOP, el primer festival al món dedicat a l’art pro-actiu. Aquest esdeveniment independent, dura gairebé un mes i es duu a terme cada estiu a l’illa d’Eivissa.
 Actualment, BLOOP es configura com un projecte a llarg termini que ofereix una altra cara de la illa a través de l’art i la cultura i ha figura en nombroses guies de viatges com ara Lonely Planet, que el situa junt als majors festivals internacionals d’art urbà, donant a Eivissa un lloc en el mapa del turisme creatiu mundial.(Adjuntem enllaç a Lonely Planet: https://www.lonelyplanet.com/travel-tips-and-articles/celebrating-street-art-eight-festivals-for-the-urban-art-form)

La festa acull: instal·lacions, art urbà, arquitectura, instal·lacions interactives, fotografies, festes, video-art i molt més amb artistes de tot el món.