Juny 20, 2018

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Feim FlorsL’Ajuntament d’Eivissa recupera la tradicional festa La Marina en Flor en el marc del programa de dinamització Feim Barri el proper dissabte. Es celebrarà un concurs de decoració floral als balcons i finestres del barri de la Marina i s’han previst actuacions musicals i tallers infantils.

La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Eivissa organitza, el proper dissabte dia 20 de maig, el primer "Feim Barri, Feim Flors" per tal de recuperar una tradicional festa La Marina en Flor que es celebrava al barri i que no s’havia tornat a celebrar des de fa 25 anys.

La regidora de Participació Ciutadana, Carmen Boned, ha anunciat que s’ha organitzat un recorregut floral des del passeig de Vara de Rey fins al Mercat Vell, que estarà senyalitzat amb riostes de flors. També hi haurà set punts de venda i exposició de flors i plantes a càrrec de les floristeries Eivisgarden, Es Baladre, Pètals, Agua y Jardín, Ambiental, Flors  Mercat Vell i Ibiza Púnica que comptaran , cada un d’aquests punts, amb tallers infantils.

"Feim Barri, Feim Flors",  tindrà lloc durant tot el dissabte i es desenvoluparà entre les 11 hores del matí fins a les 20 hores de la tarda al barri de la Marina

Per altra banda, s’ha organitzat un concurs de decoració amb flors naturals dels balcons i finestres del barri de la Marina i va destinat tant a veïns com comerciants. Els premis que s’entregaran a les 19.15 hores al Mercat Vell, seran de 150 euros per al guanyador, 100 euros per al segon, i de 50 euros al tercer. Els veïnats i comerciants que hi vulguin participar s’han d’inscriure entre les 11 i les 14 hores a la plaça de sa Font.

Els tallers es duran a terme en dues sessions, la matinal serà des de les 11 fins a les 14 h i l’activitat es reprendrà a partir de les 17 hores fins a les 20 hores, que serà l’hora de finalització del Feim Barri.
Els tallers que es duran a terme seran: Origami i papiroflèxia, arranjament floral ikebana, mandala floral, creació d’un planter amb llavors, elaboració de flors amb feltre, decoració de cossiets i herbari de plantes i flors d’Eivissa.

De les 13 fins les 14 hores, hi haurà l’actuació de l’associació de Pageses Emprenyades, que duran a terme una representació anomenada "Flors silvestres per la Marina".

El "Feim Barri, Feim Flors", també comptarà amb tres punts de música en directe.
Al matí, el grup Musicaires Swing Band actuarà al Mercat Vell de les 11.30 a les 12.30 hores. A la tarda hi haurà dos concerts a diferents espais, de les 17.30 a les 18.30 serà Muriel Grossman Quartet qui ambienti el Mercat Vell i de les 18 a les 19 hores Banda Discover, actuarà a Sota Vila.

Enllaç a:
· Programa "Feim Flors"
· Mapa "Feim Flors"