Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament d'EivissaL’Ajuntament d’Eivissa i Heart Ibiza organitzen un esdeveniment per reflexionar sobre el futur de l’hoteleria a Eivissa. Ferran i Albert Adrià, Marc Rahola, Óscar Molina, José Miguel Bonet i Rafa Ruiz participaran al col·loqui previst per al proper dilluns.

Els xefs Ferran i Albert Adrià, Óscar Molina (Ibiza Gran Hotel i José Miguel Bonet (Es Ventall), juntament amb l’empresari Marc Rahola i l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, participaran el proper dilluns a un esdeveniment organitzat amb l’objectiu de reflexionar sobre el futur de l’hoteleria, el turisme i la cuina a Eivissa.

El col·loqui, que porta el títol ‘Hoteleria i turisme a Eivissa. Un futur brillant?’ tindrà lloc a Heart Ibiza a les 12 hores el proper dilluns dia 22 de maig i al mateix seran convidats professionals del sector de l’hoteleria i la restauració, així com altres administracions i persones interessades en la matèria.

L’objectiu d’aquest acte és obrir una reflexió conjunta sobre l’evolució durant els darrers anys del sector turístic a Eivissa, els reptes que afronta i la influència de la restauració en el model turístic de l’illa d’Eivissa.

Les persones interessades en assistir a aquesta trobada han de confirmar assistència amb antelació al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Atesa la limitació d’espai és imprescindible la reserva de plaça. A més, les persones que vulguin assistir a la xerrada poden enviar també possibles preguntes per als ponents, que escolliran les 20 més interessants per poder-les debatre.