Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Servei de socorrismeEl servei de socorrisme a les tres platges del municipi d’Eivissa s’ha iniciat aquesta setmana i durarà fins al 15 d’octubre. Les tres platges del municipi compten també amb tres desfibril·ladors per millorar les condicions de seguretat dels usuaris.

El servei de socorrisme i vigilància a les platges del municipi d’Eivissa, Proactiva Serveis Aquàtics, ha començat aquesta setmana a les tres platges del municipi d’Eivissa, Talamanca, Ses Figueretes i platja den Bossa amb un total d'11 socorristes al llarg de la temporada.

El servei de socorristes es distribuirà per platges i s’incrementarà durant els mesos de temporada alta. Així, fins a l’1 de juny, hi haurà un total de sis socorristes, havent-hi dos a cada platja (Talamanca, Figueretes i platja den Bossa) en horari de 12h fins a les 18 h.

A partir del mes de juny fins al 30 de setembre el nombre de socorristes augmentarà fins a onze, havent-hi quatre a Talamanca i Figueretes i tres a la Platja d’en Bossa. L’horari també serà més extens i el servei de socorrisme hi serà des de les 11 hores fins a les 19 hores.

Pel que fa als mesos de juliol i agost, l’horari durant els caps de setmana i festius s’incrementa i serà d'11 a 20 hores. Finalment, des de l’1 al 15 d’octubre es tornarà a l’horari de 12 a 18 hores amb sis socorristes, dos per platja.

Pel que fa a les embarcacions i altres instal·lacions destinats al servei, al municipi d’Eivissa es compta amb una moto i una barca de salvament que tenen base a la platja de Talamanca i a la de Ses Figueretes així com dos mòduls de primers auxilis a Talamanca i Ses Figueretes.

El servei de vigilància i socorrisme, que ha estat format per a la seua utilització, compta també amb tres desfibril·ladors externs, convertint-se en en platges cardioprotegides.