Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Dia Internacional dels MuseusEl dijous dia 18 de maig, el Museu d’Art Contemporani d’Eivissa celebra el Dia Internacional dels Museus que enguany té com a temàtica "museus i històries punyents: dir allò que no es pot explicar als museus".

Amb motiu d’aquest dia, el Museu d’Art Contemporani d’Eivissa ha organitzat dues activitats: una visita comentada per l’exposició de Susy Gómez al matí i una conferència- col·loqui a càrrec de Santiago Beruete a la tarda.

La visita a l’exposició "El baile de la vida", de l’artista Susy Gómez, tindrà lloc a les 12.00 hores i serà comentada per la directora del MACE, Elena Ruiz. L’exposició proposa una sèrie d'exercicis davant de cada una de les seues instal·lacions, que suposen una nova i imaginativa via per aproximar-se a l'art i al seu potencial terapèutic.
A les 19.00 hores, a la Casa Broner, tindrà lloc la conferència-col·loqui “Jardinosofia: sabio y savia. El jardín como metàfora de la felicidad” a càrrec de l’escriptor i professor de filosofia, Santiago Beruete.