Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Centre Comercial ObertLa Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, a petició de l’Ajuntament d’Eivissa, finançarà un estudi per a impulsar la creació del Centre Comercial Obert al nucli històric d’Eivissa.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz i el conseller de Treball, Comerç i Indústria  del Govern Balear, Iago Negueruela, s’han reunit aquest matí amb la Federació de Comerciants del Port, la Marina i del carrer de la Mare de Déu per tal de donar un impuls al projecte de creació d’una zona comercial oberta a aquests barris. Aquesta iniciativa havia estat treballada durant els tres darrers anys per la Federació de veïns i havia estat traslladada des de l’Ajuntament d’Eivissa a la conselleria de Treball, Comerç i Indústria.

Durant la reunió, s’ha acordat la realització d’un estudi, que finançarà el Govern Balear, i que permetrà analitzar la situació comercial dels negocis de la zona, concretar l’àrea i establir les passes a seguir per dur-ho a terme. El que es pretén és que aquest centre comercial obert compti amb una gerència professional per al millor desenvolupament de la iniciativa.
L’estudi establirà la creació d’una imatge de marca, l’organització dels criteris de senyalització de l’entorn del centre comercial obert, l’agrupació dels comerços i negocis de la zona i la planificació de campanyes promocionals per tal de convertir aquests barris en un àrea activa i oberta els 365 dies de l’any
L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha manifestat que la posada en marxa del centre Comercial obert, permetrà dotar de contingut i activitats els barris, d’aquesta manera es donarà suport i potenciarà als petits comerços, els de proximitat, que son generadors de llocs de feina i els que donen vida als barris de la ciutat.

Per la seva banda, el conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, ha explicat que una vegada rebuda la proposta per part de l’Ajuntament d’Eivissa s’ha volgut treballar per poder fer realitat aquest Centre comercial urbà a un lloc tan emblemàtic com el nucli històric d’Eivissa.
En acabar les reunions, l’alcalde d’Eivissa i el conseller  han visitat diferents comerços de la zona acompanyats de membres de la Federació de Comerciants del Port, la Marina i del carrer de la Mare de Déu