Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Reunió Parador d'EivissaGovern Central, Consell Insular i Ajuntament d’Eivissa estableixen una línia de feina entre les tres institucions i es reafirmen en la necessitat de reprendre les obres del Parador d’Eivissa el més aviat possible.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, el president del Consell Insular d’Eivissa, Vicent Torres i la secretària d’Estat de Turisme, Matilde Asián, han visitat aquest matí les obres del Parador d’Eivissa i han manifestat la intenció d’accelerar el més possible les feines administratives per a que el Parador sigui una realitat quan abans.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha afirmat que per part de l’Ajuntament d’Eivissa s’ha treballat amb la màxima diligència per tal de culminar el procés administratiu i que “la presència de la secretària d’Estat de Turisme i del president del Consell revalida aquest compromís per part de totes les institucions”.

Durant la jornada a Eivissa de la secretària d’Estat, els membres de l’equip de govern municipal s’han reunit per tal de començar a establir una línia de feina entre les institucions i impulsar l’acabament de les obres.  

La secretària d’Estat de Turisme, Matilde Asián, ha confirmat que una vegada s’estudiïn les prescripcions al projecte bàsic del Parador, s’incorporaran al projecte executiu amb la màxima celeritat possible. Així i tot, el més important és “estudiar les prescripcions, incorporar-les i elaborar un calendari d’actuacions”. Asián ha afirmat que “l’objectiu comú és obrir el Parador respectant la protecció dels béns patrimonials del recinte”.

El president del Consell Insular d’Eivissa, Vicent Torres, ha dit que “l’apertura del Parador serà un salt qualitatiu en l’oferta turística de l’illa d’Eivissa” i que en aquests moments “ja estem en la recta final d’acabar l’obra amb l’impuls del Govern d’Espanya i de les institucions insulars”.