Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Vara de ReyAquest matí han quedat oberts per als vianants els laterals nord i sud del passeig de Vara de Rey així com els carrers transversals de Vicent Cuervo i Ramón i Cajal.  
Avui de mati s’ha realitzat una primera neteja de l’àrea i s’han mogut les tanques per tal de millorar la mobilitat dels vianants que ja no hauran de rodejar el passeig per accedir a la plaça des Parc degut a l’apertura dels carrers transversals.

El regidor de Patrimoni, Pep Tur, ha mostrat la seva satisfacció per l’apertura d’aquest espai, abans dels terminis previstos i pel desenvolupament de les obres.


Els establiments  que hagin tramitat els permisos d’ocupació de via pública  podran instal·lar les terrasses a partir de demà dijous dia 13 d’abril per tal que puguin  treballar abans del començament de la Setmana Santa.

L’apertura del passeig de Vara de Rey, plaça des Parc i els seus voltats es fa de manera parcial, mentre durin les obres que es mantindran a la zona central del passeig i al nou espai del carrer Jaume I.

Vara de ReyAixí i tot, encara resten feines per rematar com ara acabar amb la restauració dels bancs, que en aquests moments ja s’estan duent a terme, pintar i restaurar les faroles antigues de Vara de Rey i acabar els treballs d’arbrat, iniciats aquest passat dilluns i que es preveu que quedi enllestit al llarg d’aquesta setmana.

Per al regidor de patrimoni, l’apertura parcial de Vara de Rey “és un pas més per aconseguir que tot l’espai de peatonització sigui una realitat”.

Enllaç a:
· Tall de veu del regidor de patrimoni, Pep Tur