Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Casa de la MúsicaJa s’ha obert el termini per a la presentació dels avantprojectes de la futura Casa de la Música d’Eivissa que estarà ubicada al barri de sa Colomina.  Es disposarà de dos mesos per a la presentació dels avantprojectes del concurs d’idees a partir de la publicació de les bases (que ja han sortit publicades aquesta setmana al BOIB). Les persones interessades també poden consultar les bases al perfil del contractant de la web de l’Ajuntament d’Eivissa.

S’han establert  tres premis, un de 12.000 euros pel guanyador, una quantitat que figurarà a compte dels honoraris de redacció del projecte en el cas de que se l’hi encarregui a l’equip guanyador. El segon premi serà de 4.000 euros i el tercer de 3.000 euros. Els projectes presentats es mostraran en una exposició organitzada per l’Ajuntament d’Eivissa.

Una vegada seleccionat l’avantprojecte guanyador es redactarà el projecte bàsic i d’execució, el projecte d’instal·lació de l’activitat, l’estudi de seguretat i salut i l’estudi de gestió de residus. Pel que fa a la direcció facultativa serà compartida al 50% amb tècnics municipals.

Recordar que l’edifici de la Casa de la Música constarà de dos plantes sobre el carrer i una planta semisòtan d’aparcament. L’alçada de la planta baixa serà de cinc metres i la de la planta alta serà lliure.
L’edifici està plantejat en primer terme com a la seu del Patronat Municipal de Música, fet pel qual l’estructura d’escola forma una part fonamental del projecte. En aquest sentit es preveuen 18 aules, 4 de 45 m2, 2 de 30m2 i 12 de 20m2, així com 10 cabines d’estudi de 5 m2 cadascuna a més de tota l’àrea administrativa i el vestíbul. Comptarà també amb diverses sales multifuncionals, principalment sales d’assaig.