Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Intercanvi musicalMés d’un centenar d’alumnes del Patronat de Música d’Eivissa i de l’Escola de Música de Torroella de Montgrí participen en el primer intercanvi per tal d’enriquir la formació dels infants i d'establir sinèrgies de col·laboració entre les dues escoles de música.  

65 alumnes del Patronat de Música d’Eivissa i 44 infants de l’Escola de Música de Torroella de Montgrí (Girona) realitzen el primer intercanvi d’alumnes entre les dues escoles des d’avui i fins el proper dimarts dia 11 d’abril. Hi participen els alumnes del Cor Juvenil, la Big Band de l'Escola i la recent creada Orquestra de l'Escola i per part de l’escola de Música de Torroella hi participen les formacions paral·leles. En aquesta ocasió són els alumnes de Girona els que visiten l’illa d’Eivissa i al proper mes de juny seran els alumnes d’Eivissa els que visitin l’escola de Girona.

Durant aquests dies, els alumnes de l’Escola de Música de Torroella participaran en diferents activitats lúdiques i musicals. De fet, aquest matí els alumnes han participat en una visita guiada per Dalt Vila per tal que coneguin de primera mà els bens declarats Patrimoni de la Humanitat de la ciutat d’Eivissa, han realitzat una visita al Museu d’Art Contemporani i han visitat la seu de l’Ajuntament d’Eivissa on han estat rebuts pel regidor de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament d’Eivissa, Pep Tur.

Dissabte dia 8 d’abril, a les 13:00 hores, les dues Big Band d’alumnes del Patronat d’Eivissa i de l’escola de Música de Girona participaran en un concert a la plaça de davant del centre Cultural de Can Ventosa.  
A la nit, assistiran al concert que ofereixen el Cor i la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa a l’Església de Sant Domingo, a les 21.00 hores.

El diumenge 9 d’abril, els dos Cors Juvenils i les orquestres oferiran els seus respectius concerts al Claustre de l’Ajuntament d’Eivissa a partir de les 12.30 hores i en acabar compartiran un dinar amb tots els alumnes i les famílies que han participat en l’intercanvi.