Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament EivissaLa regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Eivissa obre el termini de presentació de les subvencions destinades a les associacions de veïns del municipi que arriben enguany als 110.000 euros.
L’objectiu es que les associacions veïnals puguin realitzar i programar activitats incloses en un projecte que intensifiqui la participació social en el municipi.

Les activitats programades hauran de complir una sèrie de requisits, entre els que destaquen que les activitats siguin de caràcter social i promoguin la participació ciutadana, que es facin sense ànim de lucre i que promoguin i garanteixin els drets de la ciutadania. 

Les sol·licituds s’han de presentar fins el dia 19 d’abril al registre d’entrada de l’Ajuntament d’Eivissa: a les oficines del SAC, c. de Canàries, 35, i a la plaça d'Espanya, 1, en horari de 8.30 h fins a les 14.00 h de dilluns a divendres o a través de la seu electrònica.
Per a la regidora de Participació Ciutadana, Carmen Boned, “enguany s’ha incrementat en 10.000 euros més les subvencions per a les associacions de veïns  per tal de fomentar les activitats. És una mostra més de l’esforç que l’Ajuntament d’Eivissa fa per tal de fomentar la participació ciutadana a la ciutat d’Eivissa”.

Les bases per a la presentació de les subvencions es poden consultar a la web de l’Ajuntament d’Eivissa:
· Subvencions AAVV
· Tall de veu de la regidora de Participació Ciutadana, Carmen Boned