Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Junta Local de SeguretatL’Ajuntament d’Eivissa ofereix l’ús de 6 pisos a Delegació del Govern per els efectius dels cossos i forces de seguretat de l’Estat que reforçaran la seguretat en temporada turística

El dimarts 4 d'abril va tenir lloc la Junta Local de Seguretat, presidida per l'alcalde de la ciutat d'Eivissa, Rafa Ruiz i la delegada del Govern, Maria Salom per preparar la temporada turística d'enguany i garantir la seguretat de la ciutadania, en un moment de l’any on la ciutat té unes necessitats de seguretat molt superiors a les de la resta de l’any.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, ha manifestat a Delegació del Govern la necessitat de que es cobreixin les places vacants dels agents de la Policia Nacional i que augmenti aquesta dotació. En el marc de les dificultats que tenen per trobar habitatge els cossos i forces de seguretat de l’Estat, l’Ajuntament d’Eivissa ha ofert la possibilitat de cedir l’ús temporal d’alguns habitatges.

Des de l'Ajuntament d'Eivissa es farà arribar una proposta de conveni on l'Ajuntament cedeixi l'ús de sis pisos de l'Ajuntament durant la temporada turística per tal de facilitar el trasllat de policies nacionals en temporada. La previsió per part de l’Ajuntament és que aquests pisos puguin ser utilitzats per Delegació de Govern la temporada turística d’enguany.

Un altre dels aspectes tractats a la Junta Local de Seguretat ha estat la continuïtat de la vigilància de sa Penya, un dels fets per els quals també es valora de forma positiva que els agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, habitessin pisos a aquest barri.

L’Ajuntament d’Eivissa també ha demanat suport per a les zones turístiques, molt especialment per a la nova gran zona peatonal que hi haurà a la Marina, Vara de Rey i Plaça del Parc. També s’ha destacat la estreta col·laboració que tenen Policia Nacional i Policia Local

Per altra banda des de Delegació de Govern també s’ha informat que s’han identificat a dues persones com a presumptes autors dels actes vandàlics duts a terme al carrer Barcelona, fet que des de l’Ajuntament es valora positivament.  

Enllaç a:
· Tall de veu de l'Alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz