Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

CETISEl Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears dóna la raó a l’Ajuntament d’Eivissa en la tramitació de les tarifes del CETIS. La Sala contenciós administrativa desestima el recurs de Voramar El Gaucho SL contra l’acord de ple de l’any 2013 que rebaixava els preus aprovats inicialment.

La Sala contenciós administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears ha desestimat el recurs d’apel·lació presentat per Voramar El Gaucho SL contra l’acord de ple de 28 de febrer de 2013 pel qual es va aprovar una revisió de tarifes que rebaixava els preus inicialment aprovats.

A la sentència, dictada el passat 28 de març, la sala confirma la sentència que ja va dictar en 2016 el Jutjat Contenciós Administratiu número 3 de Palma i s’imposen les costes, fins un màxim de 1.000 euros, al demandant.

La sentència recorda que l’acord de ple de febrer de 2013 va fixar uns preus per autobús, de 5 i 8 euros (bus regular i bus discrecional) molt per baix de les tarifes màximes que figuraven al contracte signat amb la concessionària per un període de 40 anys. A rel d’aquest acord, dues companyies d’autobusos de l’illa d’Eivissa varen iniciar un procediment judicial entenent que el procediment de modificació de tarifes era inadequat i que els preus era superiors als oferts per la societat Gestora CETIS SL en el moment de la concessió de la gestió de l’estació. Una de les dues companyies va decidir durant el procés retirar-se però l’altra ha mantingut fins ara el procediment judicial en marxa.

La sentència es ratifica en tots els punts que ja varen ser analitzats pel Jutjat Contenciós i, per tant, confirma que el procediment que va seguir l’Ajuntament d’Eivissa per a l’aprovació de tarifes va ser el correcte.

Enllaç a:
· Tall de veu del tinent d'alcalde, Alfonso Molina