Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Certamen audiovisual Ciutats PatrimoniEl Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat posa en marxa el primer certamen de creació audiovisual per a joves "Mi ciudad es patrimonio de todos". Es tracta d’un certament de producció de vídeos i curtmetratges dirigit a joves d’entre 16 i 30 anys sobre les ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya  per tal de donar a conèixer i fomentar la protecció dels bens patrimonials.

El Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat, en col·laboració amb el Ministeri d’Educació, ha posat en marxa el primer certamen de producció de vídeos i curtmetratges "Mi Ciudad es patrimonio de todos" per tal de conscienciar a la ciutadania i en especial als joves sobre el valor del patrimoni i de la necessitat de col·laborar en la seua preservació i manteniment.

L’Ajuntament d’Eivissa, a través del centre de creació Jove C-19, recepcionarà les obres dels participants a Eivissa amb edats entre els 16 i 18 anys. La participació podrà ser a títol individual o en equips formats per un màxim de 3 joves. La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa rebrà els treballs  i els remetrà al Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat.

El concurs estableix dues categories, els joves de 16 a 18 anys i de 19 a 30 anys i cada participant podrà presentar una única obra.
L’objectiu es donar a conèixer entre els més joves el coneixement del patrimoni, potenciar-lo i desenvolupar la creativitat amb les noves tecnologies.

El tema es únic, "Mi ciudad es patrimonio de todos" i les obres han d’estar realitzades íntegrament amb un smartphone. Es valorarà especialment la creativitat, la qualitat i altres aspectes. La durada màxima de les obres serà de 3 minuts.
El termini d’inscripció dels curtmetratges s’ha obert el 31 de març i es tancarà l’1 de juny.
Els premis per als guanyadors de la categoria de 16 a 18 serà equipament de mitjans audiovisuals per al centre de juvenil per valor de 3.000 euros i un smartphone d’última generació per al guanyador.
Els premis de la categoria de 19 a 30 anys són tres: primer premi de 2.000 euros, segon premi de 1.500 euros i tercer premi de 1.000 euros.

Al concurs hi participen totes les ciutats patrimoni de la Humanitat d’Espanya: Alcalá de Henares, Ávila, Baeza, Cáceres, Córdoba, Cuenca, Eivissa, Mérida, Salamanca, San Cristobal de la Laguna, Santiago de Compostela, Segovia, Tarragona, Toledo i Úbeda.

Les bases del concurs es poden consultar a la web www.ciudadespatrimonio.org.