Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Floristeria EivissaL’Ajuntament d’Eivissa ha fet entrega d’un obsequi a Maria Salvador Riera, propietària de l’establiment Floristeria Eivissa com a reconeixement a la feina feta durant els darrers 40 anys al municipi d’Eivissa.
La regidora de Turisme i Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, Gloria Corral, i el tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Eivissa, Joan Ribas, han fet entrega de l’obsequi.

Aquest present per part de l’Ajuntament d’Eivissa s’ha dut a terme amb motiu del tancament d’aquest comerç emblemàtic situat al barri de Sa Capelleta des de 1979 per la jubilació de la seva actual propietària. D’aquesta manera l’Ajuntament d’Eivissa vol reconèixer la feina feta per aquest comerç durant els 40 anys que ha estat obert, així com de tots els petits comerços de la ciutat d’Eivissa.

Des de l’Ajuntament també han destacat la implicació de Xumeu de ses flors amb el barri, aquest ha estat el motiu pel qual des de l’Ajuntament se li ha fet entrega d'un ou d’estruç pintat, adquirit al Museu Arqueològic, per la seva vinculació amb el barri.

A l’acte també hi ha assistit Beatriz Casado i Catiana Fuster, representants de l’Associació de Comerciants de Sa Capelleta.