Desembre 18, 2017

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Centre C19La regidoria de Juventut de l’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat més de 20 cursos dirigits a totes les edats al Centre de Creació Jove C-19 per al proper trimestre. Enguany a més, s’han programat dos campaments, un a Cantàbria i un altre que es realitzarà a la casa de colònies de Can Tomeu. Entre les activitats destaquen la Setmana japonesa i cursos de fotografia a més de les activitats setmanals
 
Des de la regidoria de Joventut, Esports i Festes de l’Ajuntament d’Eivissa s’han organitzat dos campaments, el primer serà un viatge a Cantàbria del 17 al 21 d’abril, on es visitarà Cabárceno, els Picos de Europa, diferents coves i hi haurà activitats en canoa. Les inscripcions estan obertes i es tancaran el 31 de març, el seu cost és de 250€ tot inclòs.

La segona sortida organitzada, Descobrint Eivissa, es un campament amb pernoctació a la casa de colònies de Can Tomeu, viatge en barca i senderisme per l’interior de la illa. Les inscripcions es podran realitzar de l’1 al 10 de maig.

Dins del programa d’activitats d’aquest segon trimestre també s’hi ha organitzat la Setmana japonesa que es durà a terme des de el 17 al 21 d’abril. Hi haurà una exposició col·lectiva, un taller de pintura Sumie, activitats per infants i un curs per aprendre japonès.

Pel que fa al teatre, es continua amb els cursos de de comèdia per a joves, teatre infantil, juvenil i per adults. També es realitzaran cursos de Pilates, Tai-txi i Txi-kung.

Pel que fa a la pintura hi haurà 2 cursos nous de pintura i creativitat, un destinat a joves de 13 a 25 anys, i un altre destinat a adults que es realitza en horari de matí. A més continuen els altres dos cursos de pintura que ja es realitzaven, el curs de Pintura Mini per boixos de 4 a 7 anys, el curs de pintura creativa per a boixos de 8 a 13 anys.
També hi haurà un curs de restauració de mobles de fusta dirigit a adults en horari de matí.

Una altra de les novetats serà el curs de Bollywood per a joves, fins ara hi havia un curs de Bollywood per a majors de 18, que també continua, d’aquesta manera s’amplia la franja d’edat a qui el C19 ofereix aquest curs.

Els tallers de multimèdia contemplen classes de robòtica educativa bàsica i avançada i taller de realització de videoclips.

El dissabtes al matí es continua amb “Dissabtes al C-19”, un programa gratuït amb propostes divertides i originals per a infants de 8 a 12 anys  que es dur a terme tots els dissabtes entre les 10 i les 13 hores. Els mes petits del Centre Jove realitzen manualitats, jocs, excursions culturals i tallers de pintura.
Per a els joves de més de 13 anys, el programa VilaJove nit ofereix la possibilitat  de participar en actuacions musicals, esportives i ball durant la franja horària de 18.30 a 22.30 hores.

 Les persones interessades en participar en els cursos i tallers que ofereix el C-19, es poden adreçar al carrer castellà nº19 , trucant al telèfon  971 394424 o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Els horaris d’atenció son de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 16.30 a 20.30 hores.

Enllaç a:
· Programació 2n trimestre C19