Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Dalt VilaLes obres de peatonitzacio de Vara de Rey i voltants aborden, a partir de la setmana que ve, un punt sensible que és l’entrada al barri de Dalt Vila. Aquestes obres impliquen el tall al trànsit al barri de Dalt Vila pel túnel durant la propera setmana i per aquest motiu s’ha habilitat una ruta alternativa per al trànsit rodat per tal de facilitar l’accés a la zona.

Així, durant la propera setmana, s’han pres les següents mesures i rutes alternatives degut a que, partir del proper dilluns dia 20 de març i fins dilluns dia 27 de març, es tanca l’accés a Dalt Vila pel túnel.
Aquest tancament obliga a modificar l’accés al barri de la Marina, quedant el carrer del Comte de Rosselló amb un sol carril de circulació que s’utilitzarà d’entrada a la Marina i Dalt Vila.

L’itinerari alternatiu, que és de caràcter provisional i excepcional, per accedir a Dalt Vila serà a través del carrer del Comte de Rosselló, el carrer d’Anníbal, el carrer d’Antoni Palau, el portal de ses Taules, la plaça de Vila, la plaça dels Desemparats i el carrer sa Carrossa com a via d’entrada.

Els vehicles que surtin de Dalt Vila, hauran d’utilitzar el carrer sa Carrossa, la ronda de Narcís Puget Viñas, la plaça de Vila, el portal de ses Taules, el carrer del Bisbe Torres Mayans, el carrer Manuel Sora, el carrer d’Antoni Palau, el carrer de Guillem de Montgrí i el carrer de Riambau com a via de sortida.

A més, a partir del proper dilluns dia 20 de març, de de les 08.00 h i fins al dilluns 27 de març a les 18.00 h, es prohibeix:

L’estacionament de vehicles:
- Al carrer del Comte de Rosselló entre el carrer de Riambau i el carrer del Bisbe Azara.
- Al carrer d’Antoni Palau des del núm. 1 fins al núm. 5 del mateix carrer.
- L’accés de vehicles a Dalt Vila amb un M.M.A. major de 2.500 Kg i un ample major de 2,30 m.
 - La circulació de vehicles que no siguin residents autoritzats del barri de la Marina i Dalt Vila que en tot moment hauran de portar visible l’autorització.

Els vesins del barri de la Marina amb autorització en vigor podran estacionar a l’aparcament de l’Autoritat Portuària de balears habilitat i senyalitzat a l’efecte.

Per altra banda, a partir del proper dilluns dia 27 de març, des de les 18.00 hores, es prohibeix la sortida dels vehicles de Dalt Vila pel carrer del Comte de Rosselló.
 L’itinerari de sortida alternatiu per als vehicles que surtin de dalt Vila, des del 27 de març, serà pel carrer de Guillem de Montgrí i el carrer de Riambau com a via de sortida.