Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Dia del PareL’Ajuntament d’Eivissa presenta la campanya per al dia del pare en la que hi participen 160 comerços de la ciutat i en la que es promociona el petit comerç. La campanya comercial inclou un sorteig de diversos regals per als participants i el regal de 90 vals valorats en 20 euros en una campanya realitzada per artistes que recorreran els carrers de la ciutat.

La regidora de Turisme i Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, Gloria Corral, acompanyada de la Vicepresidenta del Consell Insular d’Eivissa, Marta Diaz i representants de la PIMEEF i l’Associació de comerciants d’Eivissa Centre han presentat la campanya que es durà a terme aquesta setmana per promocionar el petit comerç, en motiu de el dia del pare.

La regidora de Turisme i Comerç, Gloria Corral, ha destacat que “aquesta és una iniciativa més d’aquest equip de govern per promocionar el petit comerç de la ciutat i el seu teixit comercial” també ha afirmat que “tenim comerços emblemàtics, de tota la vida, que donen un caràcter únic a la nostra ciutat, amb iniciatives com aquestes volem donar-lis impuls”.

Entre els regals que es sortejaran hi són: un primer premi que consisteix en una nit d’hotel amb sopar, esmorzar i spa a l’hotel Simbad, tres segons premis de tres sopars per a dos persones als restaurants, s’Ametller, sa Brisa i ca n’Alfredo i sis tercers premis que son dos joies de la col·lecció Elisa Pomar, dos auriculars i dos lectors de llibres electrònics de Electronica Ibiza. El sorteig tindrà lloc en la regidoria de Comerç i s’informarà als guanyadors en xarxes socials.

La vicepresidenta del Consell Insular d’Eivissa, Marta Díaz, ha destacat que el Consell insular d’Eivissa impulsa les campanyes comercials dirigides al petit comerç i als negocis propis del municipi que generen llocs de feina i fan barri.

Per altra banda, des d’avui i fins el mateix dia 19 de març, dia del pare, dos artistes de carrer recorreran la ciutat interactuant amb els ciutadans i convidant a participar en un sorteig en què es repartiran vals valorats en 20€. Aquests vals s’han repartit entre els comerços que participaren en la primera fira d’estocs de la ciutat i és una manera d’incentivar la participació dels comerços en esdeveniments organitzats per l’Ajuntament i animar a la resta de comerços a que participin d’iniciatives similars.