Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Alumnat arquitectura ReusAlumnes de l’Escola d’Arquitectura de Reus trien la ciutat d’Eivissa per a realitzar un estudi amb l’objectiu de millorar els espais públics i realitzar un treball d’aprofitament de l’espai urbà.

La regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Eivissa, Elena Lopez, ha donat la benvinguda als 50 estudiants de l’Escola d’Arquitectura de la Universitat Rovira i Virgili de Reus que han visitat la ciutat d’Eivissa durant els darrers  dies. Lopez ha agraït la feina dels estudiants i dels responsables del projecte per tal d’apropar l’urbanisme i el patrimoni de la ciutat als futurs arquitectes.

Els estudiants de l’assignatura de Projectes i Urbanisme han analitzat en un taller col·lectiu de la ciutat d’Eivissa, visitant zones de l’illa amb interès urbanístic i patrimonial. Durant el dia d’avui ho fan al barri històric i la ciutat intramurs, visitant espais com la casa Broner. També han aprofitat la seua estada a l’illa per visitar i conèixer l’arquitectura i tècniques constructives de les esglésies i cases pageses eivissenques.

El treball consistirà en la realització d’una maqueta de gran format de la ciutat d’Eivissa que quedarà exposada a l’Escola d’Arquitectura durant els propers dos anys. Els estudiants a més realitzaran projectes específics relacionats amb la ciutat d’Eivissa.
La intenció és posar en contacte els estudiants amb la realitat d’un arquitecte, des de la projecció fins a l’estudi de les escales dels detalls de la construcció i, al mateix temps, establir una vinculació dels estudiants amb la ciutat d’Eivissa.
Es preveu també que realitzin treballs, alguns d’ells seran de final de carrera, en els que proposaran projectes que millorin l’espai públic urbà de la ciutat així com intervencions concretes a aquests espais.