Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Parc infantilL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz i la regidora de Vies i Obres, Elena López, han presentat el nou parc infantil dirigit a infants de 3 a 12 anys, que s’ha construït al barri de platja d'en Bossa. Es tracta del primer parc infantil del municipi que contempla jocs per a les diferents franges d’edat fins els 12 anys.

La construcció del nou parc infantil de Platja d’en Bossa respon a l’objectiu de posar a l’abast dels infants d’Eivissa infraestructures d’oci i esport noves i millorar i deixar en bon estat totes les existents al municipi. Per aquest motiu també s’ha donat conta del pla de millora i ampliació dels parcs infantils i de les darrers actuacions que s’han dut a terme com la creació del parc de sa Bodega, l’ampliació i instal·lació d’ombres al parc de la plaça d’Antoni Albert i Nieto i les millores que s’estan fent a tots els parcs infantils amb instal·lacions de més jocs infantils i taules de joc a diferents espais de la ciutat. 

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha destacat que la construcció d’un gran parc infantil en un “barri com platja den Bossa és molt important per l’Ajuntament ja que hi viuen moltes famílies. Un barri en el que s’hi estan fent actuacions a diferents punts i en el que s’hi preveuen mes inversions als propers mesos”.  

El nou parc infantil té 500 metres quadrats de superfície i esta ubicat al barri de platja den Bossa, just darrera de la seu de l’associació de veïns,  i a la seva construcció s’han diferenciat tres zones, una per a infants de 3 a 6 anys, una segona de 6 a 8 anys i una tercera de 8 a 12 anys d’edat. Es el primer parc infantil del municipi que contempla instal·lacions de jocs amb la franja complet per a infants de 3 a 12 anys d’edat. Els jocs per edats estan diferenciats pel paviment de cautxú  i pel tipus d’elements de joc que s’han instal·lat.

 Aquestes actuacions s’emmarquen dins de les accions que l’Ajuntament posa en marxa en el marc de la declaració d’Eivissa com a ciutat amiga de la Infància, un segell que Unicef va atorgar a la ciutat a l’any 2014  per tal d'apropar a tots els infants del municipi unes instal·lacions en bon estat i pioneres com aquest gran parc.

D’altra banda, la regidora de Vies i Obres, Elena Lopez, ha destacat la feina feta pel departament en la posada en marxa de nous parcs infantils. En aquests moments s’està treballant en la feina administrativa del gran parc infantil de Can Misses.
El nou parc de platja den Bossa ha tingut un cost de 157.000 euros i ha estat un projecte inclòs dins dels pressupostos del Fons d’Impuls Econòmic.