Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Josep VallriberaEl regidor de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament d’Eivissa, Pep Tur, i la directora del Museu d’Art Contemporani d’Eivissa (MACE), Elena Ruiz, han presentat avui l’exposició de l’artista Josep Vallribera que estarà a l’Avantsala de la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Eivissa al llarg d’un any.

L’exposició és una mostra de Vallribera com un artista versàtil i amb una obra molt complexa i completa que utilitza diferents disciplines. A l’Avantsala de la Sala de Plens s’hi podran gaudir dues obres de tinta i acrílic damunt tela anomenades Vanitat sobre tela gris i Subtil sobre tela verda, dues obres de fotografies en blanc i negre Observació I que consta de set fotografies i Observació II, formada per sis fotografies. A la mateixa sala hi ha exposat un políptic de 18 imatges damunt cartró de colors, aquesta obra està anomenada Colors dogmàtics.

L’exposició contempla també la peça Without you no art, una obra de llum de neó i escrit a mà damunt metacrilat.
El regidor de Cultura, Pep Tur ha explicat que amb iniciatives com aquesta es pretén “apropar l’art a la ciutadania d’Eivissa i que hi hagi art on la gent potser no espera trobar-lo” i que “l’Avantsala de la Sala de Plens sigui un tentacle del Museu d’Art Contemporani”. El regidor de Cultura i Patrimoni també ha animat a tota la ciutadania a visitar aquesta exposició de Vallribera.
La directora del Museu d’Art Contemporani d’Eivissa, Elena Ruiz, ha destacat la vinculació de Vallribera amb Eivissa i “la reivindicació emocional que en fa l’autor, del vincle que té a Eivissa” també ha explicat, que al Museu d’Art Contemporani des de la seva apertura hi ha una obra de Vallribera, però que era necessari mostrar-lo de forma més extensa.

Enllaç a:
· Tall de veu del regidor de Cultura i Patrimoni, Pep Tur
· Tall de veu de la directora del MACE, Elena Ruiz