Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Aula PatrimoniL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz  i la regidora d’Educació, Mariví Mengual, han visitat els 34 alumnes de 5è de primària del CEIP Blanca Dona que han resultats guanyadors del Concurs Aula Patrimoni amb un vídeo sobre la funció dels edificis històrics del barri històric de Dalt Vila.

El programa Aula de Patrimoni esta impulsat pel Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat i el premi consisteix en un viatge que realitzaran el proper dia 8 de març a Tarragona per tal de estudiar i viure un experiència a un altra ciutat patrimoni de la Humanitat.

Es tracta d’un viatge d’intercanvi, ja que el proper dia 15 seran els alumnes de Tarragona els que viatgin a Eivissa.
Els 34 alumnes del CEIP Blanca Dona visitaran els indrets patrimoni i assistiran a visites teatralitzades per tal de conèixer els seus bens declarats Patrimoni de la Humanitat.
L’objectiu del programa educatiu Aula de Patrimoni és que els infants aprenguin a conèixer i valorar, a més del patrimoni de la seva pròpia ciutat, també el de la resta de ciutats que tenen atorgat el mateix reconeixement de la UNESCO.
Els boixos i boixes del CEIP Blanca Dona han realitzat un vídeo en el que han treballat sobre la funció social del patrimoni d’Eivissa.

Enllaç a:
· Tall de veu de l'alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz
· Tall de veu de la regidora d’Educació, Mariví Mengual