Setembre 15, 2019

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

BibliotecaLa Biblioteca Municipal d’Eivissa amplia els seus horaris obrint tots els divendres a la tarda i mantenint la biblioteca oberta en horari ininterromput durant tot el dia.
D’aquesta manera, la Biblioteca  municipal de Can Ventosa es converteix en la biblioteca publica de les Balears que més hores té obertes les seves instal·lacions durant l’any.
L’ampliació dels horaris ve motivada per la cobertura total de les places pròpies de la biblioteca i pel fet de comptar amb la incorporació d’una persona més a la plantilla gràcies al programa “Joves qualificats” impulsat pel SOIB.

Aquest programa, iniciativa del SOIB Jove destinada a Ajuntaments i Consells, està cofinançat pels Fons Socials Europeu i el programa de Garantia Juvenil i ha permès oferir fins a 18 joves amb formació universitària o formació professional de grau superior, places laborals a l’Ajuntament d’Eivissa.

La Biblioteca Municipal d’Eivissa té 140.000 usuaris a l’any i amb l’ampliació, els horaris queden de la següent manera:

De dilluns a dijous
De 8 a 20.30 hores
Divendres
De 8 a 20 hores
Dissabtes
Matí: de 10 a 13.30 hores
 
Horari d’estiu i Nadal
Matí: de 8 a 15 hores
Dissabtes: tancat