Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha realitzat, durant la passada setmana, una campanya especial de vigilància i control de camions i furgonetes en la que s’han inspeccionat 153 vehicles dels quals 26 han estat denunciats per diferents motius i 8 vehicles varen quedar immobilitzats.

Es tracta d’una campanya programada dins de les operacions de vigilància i control de la Direcció General de Trànsit sol·licitada per la Prefectura Provincial de Trànsit de les Illes Balears a la Policia Local d’Eivissa.

A l’operatiu, que es va dur a terme entre els dies 13 i 19 de febrer, s’han inspeccionat les autoritzacions, documentació tècnica i els elements de seguretat dels vehicles així com els elements que afecten als conductors, permisos, temps de conducció i descansos i proves d’alcoholèmies.

Durant la campanya finalment s’han controlat 153 vehicles, dels quals 26 varen ser denunciats.

De les denuncies interposades, 7 varen ser per donar positiu en les proves d’alcoholèmia, 2 denuncies han estat per no fer ús del cinturó de seguretat i altres sistemes de retenció o usar-los de forma inadequada i 17 per no presentar la documentació sol·licitada. D’aquestes 17 denuncies, 3 han estat per no presentar el permís de conducció i 14 son relatives als vehicles.