Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalUs informam de les actuacions realitzades per la Policia Local el passat cap de setmana i que han estat relacionades amb la detecció de conductors que han donat positiu a controls d’alcoholèmia:

El dissabte dia 18, entre les sis i les set de la matinada, es va atendre un accident ocasionat al carrer del Pare Josep Masarell al que varen estar implicats dos vehicles, un marca Hyundai i un altre marca Audi. Un dels conductors, d’inicials G.G.O., nacionalitat espanyola i nascut a l’any 1996, va donar positiu amb una taxa de 0,54, pel que es varen procedir a incoar diligències judicials.

A l’accident no es va registrar cap ferit però si danys materials donat que un dels vehicles va xocar contra un altre que es trobava estacionat al carrer.

D’altra banda, també el passat dissabte dia 18, entre les 24 hores i les dues de la matinada, a un control instal·lat a l’avinguda de Vuit d’Agost, es varen registrar dos alcoholèmies positives, per les que es va interposar denúncia administrativa contra els conductors que superaven la taxa legal permesa.