Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Zona blavaDilluns 20 de febrer s’iniciaran els treballs de pintura anual dels aparcaments de la zona blava de la ciutat. El proper dimarts 21de febrer entraran en funcionament les noves places de zona blava. Amb la reordenació de les places de zona blava s’ha aprofitat per habilitar 400 nous aparcaments de motocicletes i augmentar les places per a persones amb mobilitat reduïda.

El proper dilluns 20 de febrer l’empresa EYSA, que és l’empresa concessionària encarregada de la zona blava, aprofitant la implantació de la segona fase de modificació de la zona blava, iniciarà els treballs de pintura dels aparcaments de la zona blava de la ciutat d’Eivissa, que es duu a terme de forma anual.

Aquesta segona fase de la modificació de la zona blava es duu a terme al carrer Madrid entre els carrers Vicent Serra i Orvay i Av. d’Isidor Macabich, on hi haurà 36 places de zona blava; a l’Av. d’ Isidor Macabich amb 31 places; al carrer Fra Vicent Nicolau, entre els carrers Vicent Serra i Orvay i Av. de Isidor Macabich, 17 places; i al carrer Arquebisbe Cardona Riera, entre els carrers Vicent Serra i Orvay i Av. d’Isidor Macabich, 16 places.
 
El sistema tarifari de la zona blava continua essent de un euro la hora, amb un mínim de quinze cèntims (nou minuts), i un màxim de dues hores. Els horaris es mantenen, a l’hivern (de l’1 d’octubre al 31 de maig) l’horari de la zona blava és de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i de 17 h a 20 h, i els dissabtes de 9 h a 14 h, pel que fa a l’estiu (de l’1 de juny al 30 de setembre), l’horari serà de 9 h a 14 h i de 17 h a 22 h de dilluns a dissabte. Els residents podran adquirir la targeta per aparcar a la zona blava amb un preu de noranta euros i quinze cèntims anuals.

Amb aquesta segona fase de modificació de la zona blava queden definitivament compensades les places que havien desaparegut a causa de la peatonalització de Vara de Rey. La reordenació ha suposat 400 noves places per a motocicletes i ciclomotors i nous aparcaments per persones amb mobilitat reduïda repartits per tota la ciutat.