Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Carnaval 2017El recorregut de la rua canvia respecte a l’any passat per la peatonalització de Vara de Rey.
El regidor d’Esports, Joventut i Festes, Agustín Perea, ha presentat la programació del carnaval d’Eivissa 2017. Enguany es duran a terme sis activitats a part de la tradicional rua, i d’aquesta manera hi haurà programació de carnaval del 23 de febrer a l’1 de març.

El recorregut de la rua de carnaval, de diumenge 26 de febrer, ha patit modificacions respecte a l’any passat en motiu de les obres de peatonalització de Vara de Rey. La sortida de la Rua serà a les 11.30 h a l’avinguda de Sant Josep i el recorregut passarà per: av. D’Espanya, av. d’Ignasi Wallis, av.d’Isidor Macabich, c.del Bisbe Abad y Lasierra, c. De Josep Zornoza Bernabeu i arribada a la plaça d’Antoni Albert Nieto. La rua finalitzarà amb una paella gegant per a tothom a la plaça.

Pel que fa a la resta d’activitats, el dijous llarder 23 de febrer hi haurà una Festa popular de la truita, de les 17.30 h a les 20.30 h a la plaça d'Antoni Albert i Nieto. Tallers de coreografia i jocs per a tota la família a càrrec de Passion Dance Produccions. Tallers a càrrec de s’Espurna, concurs de mariol·los i truita gegant per a tothom.

Divendres 24 de febrer hi haurà el Concert de carnaval ofert per la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa, a les 21h a l’envelat de la plaça d’Antoni Albert i Nieto, el concert serà dirigit per Adolfo Villalonga.

El dissabte 25 de febrer, Aventura canina, un espectacle musical dirigit a tota la família i amb els famosos personatges de la sèrie d’animació de la televisió, i tallers a càrrec de s’Espurna a partir de les 19 h a l’envelat de la plaça d’Antoni Albert i Nieto.

El mateix dissabte 25 de febrer a la Plaça de la Constitució i carrers del barri, la Federació d’Associacions de Comerciants de la Marina organitza activitats en col·laboració amb l’Ajuntament, de 16.30 a les 20 h hi haurà taller de maquillatge, taller de disfresses i mariol·los, música, una rueta infantil encapçalada per la companyia Acrobatik-k i concurs de disfresses.

Dilluns 27 de febrer Una disfressa a l’aigua, a la piscina des Viver de 17 h a 19 h hi haurà activitats infantils a l’aigua amb disfresses i a les 20 h fins les 21.30 h una Masterclass d’Aquagym també amb disfresses.

Dimarts 28 de febrer a partir de les 19 h, a l’envelat de la plaça d’Antoni Albert i Nieto, Los que te comen la oreja i Los maquinistas, penya carnavalesca ElPellizco i La Comparsa Clandestina.

I per tancar la programació de carnaval, el dimecres 1 de març hi haurà el tradicional Enterrament de la sardina. De 18 h a 24 h al Parc de la Pau hi haurà Sardinada amb espectacle dels ballarins des Clot i actuació de Ricardito. A les 19 h es farà l’enterrament de la sardina amb cercavila des del local social, el recorregut serà: c. d’Agapit Llobet, c. del País Valencià, c. de Navarra, c. de Múrcia, c. Jospe Riquer Llobet i Parc de la Pau. El cercavila està organitzat per la AV des Clot.

Fins dia 22 de febrer està obert el termini per inscriure’s a la Rua de Carnaval,  hi ha sis modalitats per a concursar: les comparses d’àmbit escolar, en les que s’inclouen escoles, escoletes, instituts, APIMAS i altres, les comparses d’àmbit social en les que es poden inscriure les associacions de vesins i associacions sense ànim de lucre, les comparses d’acadèmies de ball, les comparses en general, els grups fins a 12 persones i la modalitat individual/parella.

En cada una de les modalitats el jurat atorgarà tres premis, el primer de 1.200 euros, el segon amb 750 euros i el tercer premi amb 400 euros, excepte la modalitat de grup de fins a 12 persones, que el primer premi són 400 euros, el segon 250 euros i el tercer premi de 100 euros, i la modalitat individual/parella que els premi és de 50 euros.

D’altra banda es preveuen tres premis especials, a la major participació, premi a la millor direcció artística i a la millor direcció musical. Aquests premis especials estan valorats en 600 euros.

Enllaç a:
· Tall de veu del regidor d'Esports, Joventut i Festes, Agustín Perea
· Programa complet en pdf