Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Visita ObresL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz i el director arquitecte del projecte de peatonització de Vara de Rey i la plaça del Parc, Iñaki Alday, han visitat les obres de la plaça del Parc que quedaran enllestides a finals del mes de febrer. D’aquesta manera es compleixen els terminis anunciats per l’Ajuntament tot i els inconvenients que es pateixen en una obra de grans dimensions.

L’alcalde d’Eivissa ha afirmat que es va a molt bon ritme  amb les obres de peatonització i amb molta feina “ tot i que ha estat un hivern complicat, però ara els fruits ja es comencen a recollir i a final de mes aquesta plaça estarà feta i oberta a tota la ciutadania i als comerciants”
Ruiz ha destacat que les obres posaran en valor un espai emblemàtic com es Vara de Rey, la plaça del Parc i a més es guanyarà una nova plaça, on ara continuen les obres al carrer Jaume I, que permetrà connectar el passeig amb les murades.

D’aquesta manera, les obres de la  plaça del Parc iniciades el 10 d’octubre de 2016 hauran finalitzat dins el calendari previst tot i el fort temporal que hi ha hagut aquest hivern de pluges i vent i les troballes de fosses sèptiques no planificades que es detectaren durant el procés i que han dificultat l’obra.

 

Les obres de peatonalització de Vara de Rey i voltants, continuen amb el calendari previst i des de l’Ajuntament es mantenen els terminis que es varen marcar des de un principi, que era finalitzar al mes de maig. Actualment s’està treballant en la pavimentació dels laterals de Vara de Rey, en la pavimentació de les zones de les terrasses de plaça del Parc i en el sanejament al carrer Jaume I. El paviment de la zona central de la plaça del Parc és de formigó tintat i desactivat que deixa a la vista els àrids que el composen.

Ruiz ha volgut agrair la gran feina que fan totes les persones i empreses que participen en l’obra i també als comerciants i veïns de la zona per les molèsties que hagin pogut tenir durant aquest temps.
 
Per la seva banda, l’arquitecte Iñaki Alday ha afirmat que a l’obra de peatonització del centre de la ciutat d’Eivissa “s’està treballant amb conceptes nous, és un moment en que s’ha de ser innovadors, i aquesta intervenció és molt innovadora, utilitzant material tradicional d’una forma nova, tenyint el formigó, emprant pedra local, donant continuïtat amb les pedres de la murada i deixant a aquest nou espai tots els elements originals del passeig i de l’entorn” ha explicat l’arquitecte Alday.