Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha realitzat diversos controls d’alcoholèmia des del passat dia 6 de febrer i especialment durant el cap de setmana passat al municipi donant com a resultat la verificació de més d’una quinzena de vehicles dels quals 5 conductors varen donar positiu en els controls.

La unitat nocturna de la Policia Local d’Eivissa ha immobilitzat tres vehicles que han quedat al dipòsit de la Policia Local, un d’ells per no disposar d’assegurança obligatòria.

La Policia Local va ser requerida per la Policia Nacional en un dels incidents, en concret en el de la retirada d’un cotxe per manca d’assegurança. La darrer actuació ha estat durant la passada matinada, a les 01.33 hores, quan la Policia Local intervingué en un accident de trànsit ocorregut a l’avinguda de Sant Josep de sa Talaia en el que tan sols es va veure implicat el conductor del turisme, que va envestir un dels postes de la benzinera que hi ha a l’avinguda. El conductor va donar positiu en el control. La Policia Local  ha realitzat diligències judicials i el conductor haurà de presentar-se al jutjat de guàrdia en el moment en que sigui citat.