Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Taula de convivènciaLa Taula de Convivència del municipi de la ciutat d’Eivissa s’ha reunit per primera vegada per establir un espai de diàleg entre l’Ajuntament i les entitats que treballen en el sector. La reunió ha servit com a base poder realitzar un pla de feina amb reunions regulars de la Taula de Convivència.

La primera Taula de Convivència del Municipi d’Eivissa s’ha constituït amb la participació de l’Ajuntament i de set diferents entitats que treballen en matèria de immigració aquestes associacions són: Càritas, Centre Islàmic, Associació de residents paraguaians d’Eivissa, Agrupació d’argentins d’Eivissa i Formentera, Associació Cultural de residents uruguaians, Associació de residents senegalesos d’Eivissa i Formentera, Associació d’equatorians d’Eivissa i Dignidad.

Una vegada constituïda la Taula de Convivència les diferents entitats participants han posat en comú les seves tasques, per tal d’afavorir tant el diàleg entre associacions com amb el propi Ajuntament d’Eivissa. “Establir un espai de diàleg, tant entre les diferents associacions que treballen en immigració, com amb l’Ajuntament és fonamental per encarar de forma coordinada els reptes que tindrem amb la segona generació d’immigrants” ha afirmat Joan Ribas, tinent d’Alcalde i regidor de Benestar Social, Cooperació al desenvolupament i Nova Ciutadania.

Posteriorment s’ha fet un anàlisi conjunt de la situació actual de la població immigrant al municipi d’Eivissa identificant les necessitats i prioritats d’aquest col·lectiu.

Per finalitzar s’ha acordat dur a terme un pla de feina amb reunions regulars de la Taula de Convivència i treballar per afegir-hi nous agents socials.

La reunió s’ha dut a terme a les 19.30 h a la quarta planta de l’edifici CETIS.