Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

CetisL’Ajuntament d’Eivissa convoca per primera vegada al municipi la Taula de Convivència, un espai de diàleg entre l’Ajuntament i les entitats que treballen en el sector per establir les línies d’actuació en matèria d’immigració.

La finalitat de la reunió és posar en marxa un espai d’intercanvi d’idees i propostes amb els agents socials implicats i poder establir un ordre de necessitats i prioritats per a desenvolupar la feina i projectes per a respondre a les noves situacions de les persones immigrants i les seves famílies a la ciutat d’Eivissa. A aquesta primera convocatòria hi ha confirmada l'assistència de set associacions que treballen al municipi.

"Durant els darreres anys el perfil d’immigració del municipi ha canviat i necessitem crear un espai de comunicació i relació amb les entitats que treballen a la nostra ciutat", ha afirmat Joan Ribas, Tinent d’alcalde i regidor de Benestar Social, Cooperació al desenvolupament i Nova Ciutadania de l’Ajuntament d’Eivissa. Ribas ha destacat que “ja estam a la segona generació d’immigrants, ja hem passat el període de rebuda, i els reptes són diferents”

A la ciutat d’Eivissa un 24,7 % de la població és d’origen estranger, dels quals, un 13,62% són persones d’origen extracomunitari.

A la Taula de Convivència  hi ha confirmat la seva assistència: Centre Islàmic, Associació de residents paraguaians d’Eivissa, Agrupació d’argentins d’Eivissa i Formentera, Associació Cultural de residents uruguaians, Associació de residents senegalesos d’Eivissa i Formentera, Associació d’equatorians d’Eivissa i Dignidad. S’espera que en els propers dies s’hi puguin sumar nous col·lectius.

La reunió de la Taula de Convivència tindrà lloc el proper divendres 10 de febrer a les 19.30 hores a l’Edifici CETIS, quarta planta. Es tracta d’una convocatòria duta a terme per la Regidoria de Benestar Social, Cooperació al desenvolupament i Nova ciutadania.