Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha realitzat una quinzena d’intervencions derivades dels efectes del temporal de vent que es registra a les Pitiüses.
Des de les 11:20 del matí d’ahir fins les 10:00 hores d’avui, s’han registrat quatre caigudes d’arbres. Una palmera al  passeig Joan Carles I que va ser reiterada per membres de Policia Local i voluntaris de Protecció Civil de l’Ajuntament d’Eivissa. A les 13.19 hores es registra la caiguda d’una palmera de propietat privada sobre un vehicle estacionat al carrer Joan Marí Cardona, al passeig Marítim causant danys materials al vehicle, la caiguda d’un arbre a la plaça d’Antoni Albert i Nieto i aquest matí, a les 8:42 hores, al carrer Pere Matutes Noguera, 11, s’ha produït la caiguda d’un arbre damunt la vorera que la brigada de parcs i jardins retira durant el matí.

La resta d’intervencions tenen a veure amb la retirada de dos contenidors de fems que s’han desplaçat degut a les fortes ratxes de vent, un d’ells ha causat danys a un vehicle estacionat al carrer Francesc Llaudes i Pineda i a l’Avinguda de Santa Eulària. La caiguda de tanques d’obra a Vara de Rey,  que varen ser reubicades per l’empresa i la caiguda d’enderrocs a la via pública al carrer Fajarnés i Tur i al carrer Vicent Serra.
També es va registrar la caiguda d’un pal de llum sobre un vehicle estacionat al carrer Sant Cristòfol i el despreniment d’una pedra d’una jardinera a la cantonada del carrer Catalunya que és retirada avui matí i un tendal despenjat al passeig de ses Pitiüses.
Aquest matí, també s’ha produït un avis, al carrer Músic Fermí Marí, del despreniment d’una senyal de trànsit que ha estat retirada.